Palauttamassa? ReBound hoitaa! ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSISSA Ota yhteyttä
Koti > Apua > Tilaus ja Toimitus

Kuinka voin auttaa?Löydä oikea vastaus

Tilaus ja Toimitus

Olemme vain ihmisiä, joten virheitä voi tapahtua. Jos tämä sattuu sinulle, olemme hyvin pahoillamme ja teemme parhaamme, jotta saisit oikeat tuotteet mahdollisimman pian. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja anna meidän tietää.

Ladataan

Olemme vain ihmisiä, joten virheitä voi tapahtua. Jos tämä sattuu sinulle, olemme hyvin pahoillamme ja teemme parhaamme, jotta saisit oikeat tuotteet mahdollisimman pian. Olethan yhteydessä asiakaspalvelu -tiimiimme ja anna meidän tietää.

Ladataan

Ymmärrämme, että tahdot tuotteet luoksesi mahdollisimman nopeasti. Lähetämme sinulle sähköpostia heti, kun tuote on lähetetty. Lähetämme sinulle myös seurantalinkin, jota voit käyttää tavarantoimittajamme sivustolla seurataksesi tilauksen kulkua.

Ladataan

Joskus emme voi lähettää kaikkea, jotka olette tilanneet kerralla. Ole hyvä ja tarkista tilausvahvistus tai sähköpostit saadaksesi lisätietoa, onko loput tilauksestasi edelleen saapumassa luoksesi.

Jos emme ole onnistuneet lähettämään kaikkia tavaroitasi, ota yhteyttä Asiakaspalveluumme ja katsomme, mitä voimme tehdä

Ladataan

Jos oletat tuotteesi olevan viallinen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.Tarkistamme, mitä voimme tehdä asialle.

Ladataan

Valitettavasti, kun tilaus on tehty, emme voi muuttaa tilausta ennen lähetystä. Pahoittelumme.

Ladataan

Kun tilaus on peruttu, ette voi enää perua sitä. Tilauksen mukana tulee palautustarra, jonka avulla voit palauttaa tilauksen.

Ladataan

Voit seurata tilaustasi alla mainituilla tavoilla:
  1. Klikkaa https://www.footpatrol.fi/track-my-order/ syötä tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tai postinumerosi.
  2. Tarkista seurantalinkki, jonka olet saanut sähköpostiisi, jos tilaus on jo lähetetty.
  3. Kirjaudu sisään tilillesi tillini ja siirry Omat tilaukset -valikkoon tai Sauraa tilaustani -sivulle.
Huomioithan, että myymälään tilattuja tuotteita ei voi seurata.
Ladataan

Normaalitoimitus saapuu luoksesi 5-12 arkipäivää tilauksen tekemisen jälkeen. Ymmärrämme, että saatat tarvita enemmän aikaa juhlasesongin aikaan palauttaaksesi tuotteet meille. Tästä syystä tarjoamme teille pidennetyt palautusajat 3.11-6.1 välisenä aikana kuittia vastaan

Ladataan

DPD yhteistyössä PostNordin kanssa toimittaa tilauksen luoksesi.

Ladataan

Toimittaja yrittää toimittaa tilauksen antamaasi kotiosoitteeseen kolme kertaa, jos toimitus ei onnistu kolmannella kerralla toimittaja jättää lapun sisältäen nouto-ohjeet.

Ladataan

Ennen kuin olet yhteydessä asiakaspalveluun toimitukseen liittyen, voit käyttää seurantalinkkiä, jonka olemme lähettäneet sinulle tilauksen lähettämisen yhteydessä.

Jos et pysty seuraamaan toimitustasi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tilausnumerosi kanssa.

Vieraile toimitukset-sivullamme saadaksesi lisätietoa toimitusvaihtoehdoista.

Ladataan

Jos huomaat tehneesi virheen syöttäessäsi osoitetteen tai talonnumeron tilauksen asettamisen yhteydessä, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluun info@footpatrol.fi. Voit olla myös yhteydessä Twitterin välityksellä (@FootpatrolHelp)  Ota huomioon, että emme voi vaihtaa PayPal-osoitteita.

Ladataan

Valitettavasti ette. Kun tilaus on asetettu, emme voi muuttaa tietoja. Suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluun info@footpatrol.fi pikimmiten.

Ladataan

Kyllä, voit seurata kaikkia tilauksiasi. Vastaanotat seuranlinkin sähköpostiviestissä, jonka lähetämme sinulle, kun tilaus on lähetetty. Voit myös kirjautua sisään tilillesi ja seurata tilaustasi kohdasta ”tilaushistoria”.

Ladataan

Hinta: 4,99€ tai ilmainen, kun tilaus ylittää 100€.*

*Hinta ja ostosten minimisumma ilmaiselle toimitukselle voi muuttua kampanjoiden aikana.

Ladataan

footpatrol.fi on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi. Henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa kanssamme yhdessä pankkitietojesi kanssa. Otamme asiakkaidemme yksityisyyden vakavasti ja takaamme yksityisyyden turvan sivustollamme.

Kun syötät pankki- tai luottokorttitietosi verkkosivustollamme, takaamme informaation olevan turvassa kanssamme. Tietoturvanne takaa Secure Socket Layer (SSL) -technologia, joka muuntaa tietosi koodeiksi ja salaa täten tietonne jopa äärimmäisten harvinaisten tietosuojamurtojen sattuessa.

Kaikki informaatio, jota tarvitsemme tilauksesi käsittelyyn, rekisteröintiin tai kilpailuihin osallistumisiin ei koskaan siirry sivustoamme (footpatrol.fi) pidemmälle.

Ladataan

Jos tilasit viimeistään 14 joulukuuta, saat tilauksesi ennen joulua!!

Voit seurata tilaustasi tästä.

Pidä silmällä kuriirin päivityksiä postilaatikossasi!

Ladataan

Olemme pahoillamme, että tilauksesi on peruutettu.  

Jos tilaamasi tuote/tuotteet ovat loppuneet varastosta tilauksesi pakkaushetkellä, meidän on valitettavasti peruutettava tilauksesi.

Asiakaspalvelutiimimme ei valitettavasti tiedä, onko tuote tulossa takaisin myyntiin. 

Voit halutessasi tutkia nettisivujemme uutuudet-osiota, jos satut löytämään sieltä jotain muuta mieleistä tuotetta. 

Ladataan

 Joskus käy niin, ettemme pysty toimittamaan sinulle kaikkia tilaamiasi tuotteita. Tässä tapauksessa lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kerromme, mitkä tuotteet puuttuvat tilauksestasi.

 

Huomaathan, että hyvitämme kaikki tuotteet, joita emme pysty toimittamaan.

 

Jos et ole saanut puuttuvasta tuotteesta huomauttavaa sähköpostia, etkä ole vastaanottanut hyvitystä kokonaisuudessaan viiden arkipäivän kuluessa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ladataan

Muita tapoja löytää apua

Sosiaalinen media

Uutiskirje

Käytämme informaatiotasi käytäntömme mukaisesti Yksityisyyskäytäntö. Päivitetty toukokuussa 2018

footpatrol Stores

See our stores

Tarvitsetko apua?

Lisää informaatiota

Toimitetaan
Suomi
Copyright © 2022 Kaikki oikeudet pidätetään. PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
Loading

 
Ylös