Palautukset ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSISSA Usein kysytyt kysymykset
Koti > Apua

Kuinka voin auttaa?Löydä oikea vastaus

  Usein kysytyt kysymykset

  Olenko saanut kutsun sinulta vastata kyselyyn? Aivan oikein – teemme enemmän ymmärtääksemme, mitä asiakkaamme ajattelevat meistä ja miten voimme parantaa palveluitamme.
  Onko tämä laillista? Jos kyselysähköpostin lähettäjä on Foot Patrol ja sähköpostiosoite on feedback@footpatrol.com, sähköposti on meiltä!
  Miksi siinä lukee "Qualtrics"? Qualtrics on toimija, jota käytämme kyselyjemme tekemiseen ja antamiesi vastausten tallentamiseen. Voit tarkistaa heidän tietosuojakäytäntönsä täältä.

  Voimme toimittaa arvonlisäverolaskun online-tilauksellesi, kun:


  1. Tilaus on toimitettu

  2. Sinulla on voimassa oleva arvonlisäveronumero

  3. Voimme varmistaa arvonlisäveronumeron

  4. Tilauksen laskutustiedot vastaavat arvonlisäveronumeroon liitettyjä osoitetietoja


  Jos emme voi validoida tai sovittaa mitään arvonlisäverotietoja tilaustietoihin, voimme toimittaa lähetysilmoituksen, joka toimii ostotodisteena. Jos tilauksesi on jaettu, toimittaisimme yksittäiset lähetysilmoitukset kullekin paketille ja sen sisällä oleville tuotteille.


  Jotta voit pyytää arvonlisäverolaskua, lähetä pyyntösi yksi kerrallaan verkkosivustomme "Ota yhteyttä" -lomakkeen kautta osoitteessa https://www.footpatrol.fi/customer-service/contact/


  Ymmärrämme, että olemme ehkä aiemmin toimittaneet arvonlisäverolaskuja pyynnöstä, mutta olemme päivittäneet prosessimme varmistaaksemme huolellisuuden ennen arvonlisäverolaskujen toimittamista.


  Syyt, joiden vuoksi voimme hylätä arvonlisäverolaskupyynnön:


  1. Useita pyyntöjä yhdessä "Ota yhteyttä" -lomakkeen lähetyksessä

  2. Tilaustietojesi laskutustiedot eivät vastaa arvonlisäveronumeroosi liittyviä tietoja

  3. Emme voi varmistaa arvonlisäveronumeroasi

  4. Tuotteesi on palautettu

  Footpatrol on tyytyväinen voidessaan tarjota täyden palautuksen tuotteille, jotka ovat käyttämättömässä kunnossa 14 päivän sisällä tilauksesta kuittia vastaan alla sijaitsevaan osoitteeseen.

  Footpatrol Internet Returns
  Door 2
  Kingsway Business Park
  Rochdale
  OL16 4FW

  Me suosittelemme sinua postittamaan kaikki palautukset käyttämällä kuriiria, joka voi ojentaa sinulle todisteen lähetyksestä, siihen saakka paketti on sinun vastuullasi.


   

  Olemme pahoillamme, että tilauksesi on peruutettu.  

  Jos tilaamasi tuote/tuotteet ovat loppuneet varastosta tilauksesi pakkaushetkellä, meidän on valitettavasti peruutettava tilauksesi.

  Asiakaspalvelutiimimme ei valitettavasti tiedä, onko tuote tulossa takaisin myyntiin. 

  Voit halutessasi tutkia nettisivujemme uutuudet-osiota, jos satut löytämään sieltä jotain muuta mieleistä tuotetta. 

  Voidaksemme tarjota sinulle Klarnan maksuvaihtoehtoja, välitämme Klarnalle tietyt henkilökohtaiset tietosi, kuten yhteystiedot ja tilaustiedot, jotta Klarna voi arvioida oletko oikeutettu heidän maksuvaihtoehtoihinsa ja räätälöidä maksutavat sinulle.

  Yleistä tietoa Klarnasta löydät tästä. Henkilötietojasi käsitellään sovellettavan tietosuojalainsäädännön ja Klarnan tietosuojakäytännön tietojen mukaisesti.

  Löydät linkin Footpatrol tietosuojakäytäntöön tästä.

  Hinta: 4,99€ tai ilmainen, kun tilaus ylittää 100€.*

  *Hinta ja ostosten minimisumma ilmaiselle toimitukselle voi muuttua kampanjoiden aikana.

  footpatrol.fi on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi. Henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa kanssamme yhdessä pankkitietojesi kanssa. Otamme asiakkaidemme yksityisyyden vakavasti ja takaamme yksityisyyden turvan sivustollamme.

  Kun syötät pankki- tai luottokorttitietosi verkkosivustollamme, takaamme informaation olevan turvassa kanssamme. Tietoturvanne takaa Secure Socket Layer (SSL) -technologia, joka muuntaa tietosi koodeiksi ja salaa täten tietonne jopa äärimmäisten harvinaisten tietosuojamurtojen sattuessa.

  Kaikki informaatio, jota tarvitsemme tilauksesi käsittelyyn, rekisteröintiin tai kilpailuihin osallistumisiin ei koskaan siirry sivustoamme (footpatrol.fi) pidemmälle.

   

  Voit ottaa meihin yhteyttä täältä.
  Loading

  Muita tapoja löytää apua

  Sosiaalinen media

  Uutiskirje

  Käytämme informaatiotasi käytäntömme mukaisesti Yksityisyyskäytäntö. Päivitetty 2023

  footpatrol Stores

  See our stores

  Tarvitsetko apua?

  Lisää informaatiota

  Toimitetaan
  Suomi
  Copyright © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään. PayPal logo Klarna logo
  Loading

   
  Ylös